26 Jun 2020 - Perbincangan berkenaan Momerandum Persefahaman (Jaringan Industri dan Komuniti) di antara FSR UiTM dan Westports Malaysia.

Mesyuarat dipengerusikan oleh Dekan FSR, Prof. Madya Dr. Mohad Anizu Mohd Nor, Timbalan Dekan PJI, Dr. Hosni Hasan, Pengarah Non-Resident UiTM dan juga Pakar Rekreasi, En. Hisyam Che Mat, Koordinator Strategik FSR, En Mohd Sadek Mustafa, Ketua Sport Engineering and Artificial Intelligent Center, Dr. Zulkifli Mohamed dan Koordinator ICAN FSR, En. Rahmat Adnan.
Westports Malaysia di wakili oleh Ketua Jabatan Perhubungan Kerajaan dan Awam, En. Shamsul Afif Abdul Waris.

FSR amat komited dalam menjadikan Westports Malaysia sebagai rakan strategik industri dan juga komuniti.