TAHNIAH MUHAMMAD ZAKWAN DAN NUR SYAMILA

FSR dengan bangganya mengucapkan tahniah kepada dua alumni FSR, iaitu Muhammad Zakwan Rusydi bin Suhaimi dan Nur Syamila binti Abd Latif kerana telah berjaya menamatkan pengajian di dalam Dual Program Master Business Administration and Sports Administration di Universiti Ohio, Amerika Syarikat.

Kedua-dua pelajar ini merupakan pelajar yang pernah menuntut di dalam program Diploma in Sports and Recreational Management (SR111) di UiTM Perlis, sebelum melanjutkan pengajian di dalam bidang Bachelor of Sports Management (Hons.) (SR241) di UiTM Shah Alam.

Kejayaan dua anak muda ini menjadi inspirasi kepada Mahasiswa FSR untuk mengejar impian dan menyumbang kepada kecemerlangan sukan tempatan di masa yang akan datang.
Syabas dan semoga terus melakar kejayaan!