LAWATAN AKADEMIK DAN KEHADIRAN 'STUDENT OUTBOUND MOBILITY PROGRAMME' DARIPADA PELAJAR FAKULTI SAINS SUKAN, UNIVERSITAS NEGERI MALANG (UM) INDONESIA

SELAMAT DATANG KE FSR UiTM SHAH ALAMΒ

17 Ogos 2023 - FSR UiTM Shah Alam meraikan Lawatan Akademik dan kehadiran 'Student Outbound Mobility Programme' daripada pelajar Fakulti Sains Sukan, Universitas Negeri Malang (UM) Indonesia mulai 14 - 18 Ogos 2023.

Pelbagai acara dan sesi perkongsian telah berlangsung sepanjang program ini bermula. Antaranya, syarahan dan perkongsian ilmu membabitkan pensyarah-pensyarah pakar bidang Sains dan Teknologi Sukan, Psikologi dan Kejurulatihan Sukan serta Sosiologi Sukan.

Disamping itu juga, terdapat aktiviti luar kuliah antaranya lawatan ke makmal sains sukan, senaman latihan di gymnasium, senamrobik serta permainan tradisional yang melibatkan pelajar dan warga FSR.

Semoga intipati program ini memberi pengalaman berharga dan terindah buat semua pelajar Fakulti Sains Sukan,Universitas Negeri Malang – UM, Indonesia. Semoga bertemu kembali..

Β

40450 Shah Alam, Selangor,Β MALAYSIA